. Ma Márk napja van.
Halálos közúti baleset okozása, rablás, garázdaság...
2014-01-17 18:15:34
Halálos közúti baleset okozása, rablás, garázdaság...

Halálos közúti baleset okozása, rablás, garázdaság...

Az év első két hetében lezárt és elindult nyomozásokról kaptunk híreket a Gödöllői Rendőrkapitányságtól.

 

Halálos közúti baleset okozása miatt tett vádemelési javaslatot a rendőrség D. József budapesti lakos ellen.

A baleset 2013. szeptember 18-án történt a 3-as számú főúton, Domony külterületén. A gyanúsított személygépkocsival közlekedett Aszód irányába Gödöllő felől, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy vele szemben jövő autóval. A baleset következtében a szabályosan közlekedő személygépkocsi két utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További négy személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

 

Rablás bűntett elkövetése miatt zárult vádemelési javaslattal a nyomozás K. Tibor 29 éves és B. Mónika 20 éves valkói lakosok ellen.

A bűncselekmény 2013. május 18-án történt Valkón, ahol a gyanúsítottak tettleg bántalmaztak egy idős asszonyt a saját lakásában, majd ékszereket és készpénzt vittek el.

A gödöllői nyomozók a rablást követő 24 órán belül elfogták és előállították K. Tibort és társát. A lakásukon történt házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított ékszereket és a pénz egy részét. Az ellenük folytatott nyomozás – miután a bíróság az előzetes letartóztatást elrendelte - fogvatartásuk mellett zajlott.

 

Késsel és csavarhúzóval fenyegette a háza előtt dolgozó munkásokat T. Krisztián csömöri lakos, aki ellen garázdaság miatt folytat a rendőrség eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves gyanúsított 2014. január 3-án szóváltásba keveredett az egyik gázszolgáltató munkatársaival és az autójából elővett eszközökkel fenyegette meg őket.

Személyi sérülés nem történt, de a helyszínre érkező rendőrök a gyanúsítottat előállították. Ellene a további eljárást, szabadlábon hagyása mellett folytatják.

 

Labdarúgó mérkőzésen történt garázdaság miatt folytat eljárást a gödöllői rendőrség öt férfi ellen.

A hír szerint 2014. január 10-én, este 9 óra körül egy gödöllői sportcentrumban megrendezett kispályás labdarúgó mérkőzésen – egy szabálytalanság után – a két csapat játékosai között verekedés indult el, amelynek sérültjei is voltak.

A gödöllői rendőrök a helyszínen elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták I. Márton 18 éves gödöllői, valamint K. László 30 éves kerepesi, D. Károly 37 éves csomádi, T. Richárd 36 éves és B. Tamás 25 éves sződi lakosokat.

A gyanúsítottak ellen a további eljárás – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatódik.

Utoljára frissítve: 2014-01-17 18:28:39

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>